Events

Kom samen met andere, krachtige vrouwen vieren hoe geweldig God is én hoe mooi Hij ons gemaakt heeft. Bekijk hier wat er op de planning staat.

Komend event:

YIBEV Flow - 20 april

10:00 - 16:30 uur
Boergoensevliet 18 in Rotterdam

20

April

YIBEV Flow

Op zaterdag 20 april staat alweer de derde FLOW op de planning. En jij bent natuurlijk van harte welkom! Verwacht aanbidding, gebed, connectie met andere krachtige vrouwen en natuurlijk lekker eten.

Thema: profetie

Deze keer is het thema profetie. Op een laagdrempelige manier gaan we samen op zoek naar Gods hart voor onszelf en voor elkaar. Dus niet alleen onderwijs, maar juist ook zelf praktisch aan de slag. In verschillende vormen, zodat jij opgebouwd en aangemoedigd weer naar huis gaat.

We zien uit naar een bijzondere dag!

Leven vanuit FLOW

De basis van FLOW is een persoonlijke uitnodiging van God. Hij wil met ons door ons dagelijks leven wandelen. Hij wil ons bijstaan met alle wijsheid en liefde: met een oneindige FLOW vanuit de hemel.  En dat heeft effect op onze omgeving. Als wij Hem geloven en vertrouwen, dan zal Zijn levend water uit ons binnenste stromen.

Wie neem jij mee?

In een prachtige locatie in Rotterdam Zuid komen we samen voor een feestje in Gods aanwezigheid. Dit wil je niet missen! En neem vooral ook je vriendin, zus, moeder of buurvrouw mee!

De tickets zijn gratis, op de dag zelf is er de mogelijkheid om te geven en bij te dragen in de kosten.

Wanneer? Waar?

Zaterdag 20 april 2024
10:00 – 16:30 uur
Boergoensevliet 18, Rotterdam

Deel met vriendinnen: