Events

Kom samen met andere, krachtige vrouwen vieren hoe geweldig God is én hoe mooi Hij ons gemaakt heeft. Bekijk hier welke events op de planning staan.

Komend event:

YIBEV Flow - 3 februari

10:00 - 16:30 uur
Boergoensevliet 24 in Rotterdam

3

Februari

Kom op zaterdag 17 juni naar YIBEV FLow!

YIBEV Flow

Je bent welkom op zaterdag 3 februari bij YIBEV Flow. Een bijzondere dag waar we de tijd nemen om samen op zoek te gaan naar Gods hart.

‘Whoever puts his trust in me, as the Scripture says, rivers of living water will flow from his inmost being!”’ (Joh 7:38)

God wil met ons door ons dagelijks leven wandelen, ons bijstaan met alle wijsheid en liefde. En dat kan vanuit FLOW: als wij Hem geloven en vertrouwen, dan zál Zijn levend water uit ons binnenste stromen.

Yes!

In een prachtige locatie in Rotterdam Zuid komen we samen voor een feestje in Gods aanwezigheid. Verwacht aanbidding, gebed, connectie met andere krachtige vrouwen en natuurlijk lekker eten.

Flow-markt

Het doel is dat je je kunt verbinden aan God én aan elkaar. Dus niet de hele dag luisteren, maar juist ook delen wat God in jouw leven doet en ontvangen wat Hij persoonlijk tegen jou wil zeggen. Daarom is er ook een unieke Flow-markt. Op allerlei manieren kun je daar tijd nemen en van God horen. Je krijgt van ons een uniek boekje dat je daarbij helpt.

Ben je erbij?

Dit wil je niet missen! Reserveer eenvoudig je ticket via onderstaande link. En neem vooral ook je vriendinnen/zussen/moeder mee!

Wanneer? Waar?

Zaterdag 3 februari
10:00 – 16:30 uur
Boergoensevliet 24, Rotterdam

Deel met vriendinnen: